Advies nodig? Bel: 0162 - 229257 - of app: 06- 55 68 90 11 Maandag t/m zaterdag 08:00 - 17:00
Winkelwagen Aantal artikelen: 0 Totaal: €0.00
Shoppingcart

Gebruikte golfballen van alle merken in diverse modellen.

Gebruikte golfballen- lakeballs kopen

Golfballennederland.nl heeft het grootste assortiment gebruikte golfballen- lakeballs. Omdat wij de golfballen zelf op ruim 170 golfbanen verspreid over Nederland, Belgie en Frankrijk opduiken kunnen wij u de garantie van de laagste prijs online bieden. Is ons uitgebreide assortiment vind u gebruikte golfballen van de beste merken in diverse modellen. U vind gebruikte golfballen van merken zoals Nike, Callaway, Pinnacle, Srixon, Taylor Made, Wilson, Titleist en Topflite. Ook voor golfballen mixen of gekleurde golfballen zit u bij ons goed. Wanneer u naar uw favoriete golfbal opzoek bent zal u deze zeker vinden in ons assortiment. Golfballennederland.nl heeft een groot bestand vaste klanten opgebouwd omdat deze alle tevreden zijn met de hoge kwaliteit van de golfballen waar wij naar streven.

Waarom zou u gebruikte golfballen/ lakeballs kopen?

Het voordeel, prijzen van gebruikte golfballen/ lakeballs zijn niet te vergelijken met de prijzen van nieuwe golfballen, de gebruikte ballen zijn wel tot  80 % lager in de prijs. Kwaliteit is niet iets waar u zich druk over hoeft te maken, alle ballen die Golfballennederland verkoopt zijn door een strenge kwaliteit controle gegaan, u selecteerd zelf de kwaliteit. Bij de Golfballen test op de website kunt u zien wat het verschil is in prestatie van nieuwe golfballen vergeleken met gebruikte golfballen, dat is verbluffend!

Voordelen van gebruikte golfballen

Gebruikte golfballen zijn lager in prijs tot wel 80% verschil met nieuwe golfballen is nihil prestaties zijn hetzelfde en de golfballen zijn beter voor het milieu omdat de ballen hergebruikt worden 

Gebruikte golfballen, welke bal is geschikt voor u?

Laat het ons dan gerust weten als u niet weet welke bal u het beste kunt spelen,  wij kunnen u altijd goed adviseren voor het kiezen van de juiste golfbal.

208 producten gevonden

De Bridgestone Extra Soft is een golfbal die u een zacht balgevoel moet geven. Ondanks het zachte gevoel krijgt u toch een lange rechte afstand bij alle slagen.

€29.95

De Volvik Vivid golfballen staan bekend om de felle matte kleur die ze hebben. Je ervaart een zacht balgevoel bij alle slagen op en rond de green. De Vivid geeft een lange afstand en is ook geschikt voor de golfer met een lage swingsnelheid. 

€49.95

De Bridgestone Lady is een van de meest verkochte vrouwen golfballen in de golfballenmarkt. Deze golfbal moet zorgen voor een zacht gevoel bij alle slagen, en toch een lange afstand. 

€33.95

De Pinnacle Cross golfballenmix is de meest voordelige balmix die wij in ons assortiment hebben. Cross golfballen zijn uitermate geschikt voor beginnend of recreatieve golfers die geen waarde hechten aan het uiterlijk van een golfbal. Deze Pinnacle golfballen mix bevat lakeballs in de laagste kwaliteit, bevat geen gescheurde lakeballs.

Vaste prijs:

€14.95

Deze gebruikte floater range golfballen hebben een logo van het merk Brand bier. Wanneer u grotere aantallen willt afnemen kunt u het beste even contact met ons opnemen. Ruim 30.000 stuks beschikbaar.

Van 14,95 nu voor:

€11.95

De Pinnacle Soft Lady Pink is een zachte golfbal met een ''high energy core'' dit zorgt voor een lage compressie wat zich doet uiten in een zacht balgevoel en meer spin.

€24.95

  • Betaal veilig met
  • iDeal
  • Bankcontact Mister Cash
  • Visa
  • MasterCard
  • AfterPay
  • PayPal