Advies nodig? Bel: 0162 - 229257 - of app: 06- 55 68 90 11 Maandag t/m zaterdag 08:00 - 17:00
Winkelwagen Aantal artikelen: 0 Totaal: €0.00
Shoppingcart

Bridgestone

Bridgestone golfballen kopen bij golfballennederland

Bridgestone is een van de oudere merken op de golfmarkt. Van vroeger uit heeft dit merk zichzelf keer op keer bewezen door kwalitatief zeer goede producten op de markt te brengen. De golfballen van Bridgestone staan er bekent om dat ze kwalitatief zeer goed zijn en erg slijtvast. Wanneer u eens met Bridgestone wilt spelen is de Bridgetone golfballenmix een aanrader, hierin vind u diverse modellen met allemaal andere eigenschappen, zodat u kunt kijken welke golfbal het beste bij u past. De meest gespeelde Bridgestone golfbal is de Bridgestone E6/E6+.

Alle golfballen die wij u aanbieden bieden wij u aan met garantie van de laagste prijs!

13 producten gevonden

De Bridgestone e5/ e5+ is een golfbal die u een extra hoge balvlucht moet geven. Het effect hiervan is een snelle stilstand op de green.

€33.95

De Bridgestone E7/ is een golfbal die u de maximale lengte moet geven vanaf de tee. Met de E7/+ heeft Bridgestone een bal op de markt gebracht die uw snelheid nog meer moet verhogen en dus sneller op de green terecht komt.

€34.95

De Bridegestone E6 is een 3-delige golfbal met een zachte cover. Wanneer u de golfbal speelt ervaard u een lage balvlucht en een lange uitrol op de green. Vergelijkbare golfballen zijn de Nike PD Soft, Titleist DT Solo en de Callaway Warbird.

€29.95

De Bridgestone xFIXx is een zachte slijtvaste golfbal die aanbevolen word voor de recreatieve speler. 
De Bridgestone golfbal voelt zacht in het korte spel en geeft u afstand in het lange spel.

€29.95

Wilt u golfballen of lakeballs kopen van Bridgestone en dat tegen een scherpe prijs? Bij golfballennederland vind u tweedehands golfballen van diverse prijsklasse. Voor iedere speler de perfect gebruikte bal tegen de prijs die u zelf bepaald.

€49.95

De Bridgestone Tour B330-S is een 4-piece golfbal. Deze golfbal kan in het rijtje van de Titleist Pro V1 en de Srixon Z-Star geplaatst worden.

€54.95

  • Betaal veilig met
  • iDeal
  • Bankcontact Mister Cash
  • Visa
  • MasterCard
  • AfterPay
  • PayPal