Advies nodig? Bel: 0162 - 229257 - of app: 06- 55 68 90 11 Maandag t/m zaterdag 08:00 - 17:00
Winkelwagen Aantal artikelen: 0 Totaal: €0.00
Shoppingcart

Callaway golfballen kopen bij Golballennederland!

Callaway golfballen

Callaway is een wereldwijd topmerk dat bekend staat vanwege kwalitatief zeer hoog scorende golfballen. Callaway zet al bijna 30 jaar de toon met hoogwaardige technologie en innovaties voor alle golfers. Callaway golfballen worden sinds 1996 door het merk op de markt gebracht. Callaway produceert stuk voor stuk zeer hoge kwaliteit golfballen. Elke keer opnieuw wordt er door het merk geëxperimenteerd met Callaway golfballen en onderzoek gedaan naar nieuwe manieren om het spel plezieriger en speelbaarder te maken voor iedereen. Alle Callaway golfballen van Golfballennederland  zijn van een  kwaliteit die u zelf bepaald tegen de scherpste prijs!

Alle golfballen die wij u aanbieden bieden wij u aan met garantie van de laagste prijs!

38 producten gevonden

De Callaway X2 Hot is een 3- piece golfbal. Deze golfbal word aangeraden voor spelers met een swingsnelheid boven de 144 km/u. Het aerodynamisch HEX dimple patroon optimaliseert en luchtweerstand vermindert bij een hogere balsnelheid voor een lange en rechte balvlucht. U ervaart een maximale snelheid met uitzonderlijk zacht gevoel en balcontrole.

€34.95

De Callaway X2 Hot+ golfballen hebben een zacht multi-layer-design, dit biedt u maximale balsnelheid en afstand, waarbij op de korte afstanden spin en controle niet worden aangetast.

€36.95

De Callaway HX Tour 56 is een 3- delige golfbal die u een lange afstand moet bieden vanaf de tee. Door de cover die deze bal heeft zult u ook een zacht balgevoel ervaren in het korte spel.

€49.95

Callaway Solaire een 2-piece golfbal met zachte veerkrachtige kern. Het dimple patroon resulteert in maximale afstand vanaf de tee. U behaalt met de Callaway Solaire golfballen een langere afstand met een langzame swingsnelheid!

€36.95

Callaway Solaire Pink is een geweldige damesgolfbal! Deze golfbal heeft zachte veerkrachtige kern. Het dimple patroon resulteert in maximale afstand vanaf de tee. U behaalt met Callaway Solaire Pink golfballen een veel langere afstand met een langzame swingsnelheid!

Let op, u kunt zowel de Solaire als de Hex Solaire aantreffen in uw bestelling.

€29.95

De Callaway Tour i / ix is een van de betere ballen van Callaway. De bal zorgt voor een optimale afstand vanaf de tee en een snelle stilstand op de green. Ook in het korte snel heeft deze bal de perfecte eigenschap, een heerlijk zacht balgevoel.

€48.95

  • Betaal veilig met
  • iDeal
  • Bankcontact Mister Cash
  • Visa
  • MasterCard
  • AfterPay
  • PayPal