Advies nodig? Bel: 0162 - 229257 - of app: 06- 55 68 90 11 Maandag t/m zaterdag 08:00 - 17:00
Winkelwagen Aantal artikelen: 0 Totaal: €0.00
Shoppingcart

Goedkope golfballen cross

Goedkope Cross golfballen bij Golfballennederland!

Cross golfballen zijn de meest goedkope golfballen die wij in ons assortiment hebben. Wanneer u een cross golfballenmix koopt kiest u voor lakeballs van de laagste kwaliteit die duidelijke gebruikerssporen en verkleuringen vertonen. In deze golfballenmixen zult u geen gescheurde lakeballs aantreffen. Voor een beginnend of recreatieve golfer die geen waarde hecht aan het uiterlijk van een golfbal zijn Cross golfballen een echte aanrader.Door de enorme vraag naar goedkope tweedehands golfballen bieden wij vanaf nu ook cross golfballen in verschillende merken/kleuren aan. In ons assortiment vindt u o.a. tegen de allerlaagste prijs; Crossmix, Gekleurde crossmix, Gele crossmix, Oranje crossmix, Pinnacle crossmix, Titleist crossmix, Titleist Pro V1 crossmix, Nike crossmix, Callaway crossmix, Srixon crossmix en Topflite crossmix

Wilt u liever een golfballen mix kopen van top kwaliteit? 
Klik hier om direct naar ons golfballenmix assortiment te gaan.

16 producten gevonden

De Cross golfballenmix is de meest voordelige balmix die Golfballennederland aanbiedt. De Cross golfballenmix is een echte aanrader voor beginnende of recreatieve golfers die geen waarde hechten aan het uiterlijk van een golfbal. Deze mix bevat geen Range Balls en geen gescheurde lakeballs.

Vaste prijs:

€9.95

De Bridgestone Cross golfballenmix is de meest voordelige balmix die wij in ons assortiment hebben. Cross golfballen zijn uitermate geschikt voor beginnend of recreatieve golfers die geen waarde hechten aan het uiterlijk van een golfbal. Deze Bridgestone golfballen mix bevat lakeballs in de laagste kwaliteit, bevat geen gescheurde lakeballs.

Vaste prijs:

€15.95

De Gele Cross golfballenmix is de meest voordelige balmix die wij in ons assortiment hebben. Cross golfballen zijn uitermate geschikt voor beginnend of recreatieve golfers die geen waarde hechten aan het uiterlijk van een golfbal. Deze gele golfballen mix bevat lakeballs in de laagste kwaliteit, bevat geen gescheurde lakeballs.

Vaste prijs:

€9.95

De Oranje Cross golfballenmix is de meest voordelige balmix die wij in ons assortiment hebben. Cross golfballen zijn uitermate geschikt voor beginnend of recreatieve golfers die geen waarde hechten aan het uiterlijk van een golfbal. Deze oranje golfballen mix bevat lakeballs in de laagste kwaliteit, bevat geen gescheurde lakeballs.

Vaste prijs:

€10.95

De Callaway Cross golfballenmix is de meest voordelige balmix die wij in ons assortiment hebben. Cross golfballen zijn uitermate geschikt voor beginnend of recreatieve golfers die geen waarde hechten aan het uiterlijk van een golfbal. Deze Callaway golfballen mix bevat lakeballs in de laagste kwaliteit, bevat geen gescheurde lakeballs.

Vaste prijs:

€16.95

De Gekleurde Cross golfballen mix is de meest voordelige balmix die Golfballennederland aanbiedt. Cross golfballen zijn een echte aanrader voor beginnend of recreatieve golfers die geen waarde hechten aan het uiterlijk van een golfbal. Deze gekleurde golfballen mix bevat geen Range Balls en geen gescheurde lakeballs.

Vaste prijs:

€10.95

  • Betaal veilig met
  • iDeal
  • Bankcontact Mister Cash
  • Visa
  • MasterCard
  • AfterPay
  • PayPal