Advies nodig? Bel: 0162 - 229257 - of app: 06- 55 68 90 11 Maandag t/m zaterdag 08:00 - 17:00
Winkelwagen Aantal artikelen: 0 Totaal: €0.00
Shoppingcart

Gekleurde golfballen

Gekleurde Golfballen kopen bij GolfballenNederland.nl

Wij hebben een groot assortiment gebruikte golfballen of lakeballs in alle kleuren. Allerlei verschillende merken in het oranje, geel, roze of in een kleurenmix.  In ons Golfballennederland assortiment vindt u het allemaal! Daarnaast hebben wij gekleurde golfballen van de bekende merken zoals Titleist, Pinnacle, Callaway, Nike, Srixon en Topflite. Alle gekleurde ballen die wij u aanbieden zijn van de beste kwaliteit en gegarandeerd tegen de laagste prijs! We bieden ook kleuren golfballen in een emmer aan, ideaal om cadeau te geven!

Alle golfballen die wij u aanbieden, bieden wij u aan met garantie van de laagste prijs!

37 producten gevonden

De Callaway HEX Hot bestaat uit 3- lagen. Door de uiterst zachte kern in combinatie met het zachte Fast Tech binnenmantel krijgt u een hoge snelheid dat moet zorgen voor de maximale lengte. Vergelijkbare golfballen zijn de Titleist Velocity en de Bridgestone E6.

€29.95

Supersoft is de zachtste Callaway golfbal ooit! 2-piece golfbal, met een extreem lage compressie. Hierdoor blijft de spin laag en zal u versteld staan v/d haalbare afstanden. De veerkrachtige kern creëert een hoge balsnelheid, de stabiele balvlucht is te danken aan het HEX Dimples patroon.

€42.95

In deze Crystal golfballen mix vind u lakeballs van alle merken. Om deze reden is deze golfballen mix dan ook geschikt voor iedere golfer. Bij ons koopt u alle golfballen tegen de laagste prijs.

Prijs vanaf:

€19.95

In deze gekleurde golfballen mix vindt u lakeballs van allerlei verschillende merken. Om deze reden is deze golfballen mix dan ook geschikt voor iedere golfer. Bij ons koopt u gekleurde golfballen tegen de laagste prijs!

Vanaf prijs

€19.95

In deze golfballen mix geel vindt u gele lakeballs van allerlei verschillende merken. Om deze reden is deze golfballen mix dan ook geschikt voor iedere golfer. Bij ons koopt u gele golfballen tegen de laagste prijs!

Vanaf prijs

€19.95

In deze golfballen mix vindt u oranje lakeballs van allerlei verschillende merken. Om deze reden is deze golfballen mix dan ook geschikt voor iedere golfer. Bij ons koopt u oranje golfballen tegen de laagste prijs!

Vanaf prijs

€19.95

  • Betaal veilig met
  • iDeal
  • Bankcontact Mister Cash
  • Visa
  • MasterCard
  • AfterPay
  • PayPal