Advies nodig? Bel: 0162 - 229257 - of app: 06- 55 68 90 11 Maandag t/m zaterdag 08:00 - 17:00
Winkelwagen Aantal artikelen: 0 Totaal: €0.00
Shoppingcart

Golfballen in een mix per merk

Golfballenmix

Golfballennederland.nl biedt u een ruime keuze aan goedkope golfballen. In de golfballen mixen die wij u aanbieden zitten verschillenden modellen en typen golfballen afhandelijk van het merk wat u kiest. U heeft de keuze uit verschillende kwaliteiten uitgesorteerde golfballen. U kunt kiezen uit Cross, A, AA en AAA kwaliteit. Wij bieden op alle tweedehands golfballen in ons assortiment de laagste prijs garantieHeeft u ergens elders dezelfde golfballen gezien voor een lagere prijs? Laat het ons weten, dan krijgt u de golfballen voor een prijs lager als onze concurent en passen wij de prijs aan.

25 producten gevonden

Deze mix bevat uitsluitend lakeballs van bekende A merken. De merken die u aan kunt treffen zijn Titleist, Nike, Callaway, Srixon, Pinnacle, Topflite, Wilson Staff etc. Deze merken golfballenmix is zeer geschikt voor golfers die nog niet precies weten met welk merk de beste prestaties behaald kunnen worden.

Vanaf prijs:

€22.95

In deze mix vindt u zowel lakeballs van bekende als minder bekende merken. De meest bekende merken die u aan kunt treffen zijn Pinnacle, Topflite, Titleist, Nike, Callaway, Srixon etc. De minder bekende merken zijn o.a. Maxfli, Dunlop, Nassau, Noodle, Penn, Inesis etc. Deze mix is zeer geschikt voor zowel een beginnend als recreatieve golfer.

Vanaf prijs:

€17.95

In deze mix vindt u minder bekende merken (B-merken) als Maxfli, Dunlop, Nassau, Noodle, Penn, Inesis, Elrey, Legend, Shamp, Donnay, B-square etc. Ook bevat deze golfballenmix merkloze golfballen. Deze mix is daarom uitermate geschikt voor beginnende en recreatieve golfers. Natuurlijk is de golfballenmix ook geschikt voor gevorderde spelers waarvan de voorkeur niet uitgaat naar één bepaald merk.

Vanaf prijs:

€13.95

In deze Callaway lakeballs mix vind u vrijwel alle modellen Callaway golfballen die er in de omloop zijn. Deze mix is van een zeer goede kwaliteit en voor u de meest voordelige keuze!

€24.95

In deze Crystal golfballen mix vind u lakeballs van alle merken. Om deze reden is deze golfballen mix dan ook geschikt voor iedere golfer. Bij ons koopt u alle golfballen tegen de laagste prijs.

Prijs vanaf:

€19.95

Dunlop golfballen koopt u bij ons extra voordelig. De golfballen van Dunlop zijn erg slijtvast en daarom zijn deze lakeballs vaak niet van nieuwe golfballen te onderscheiden.

€16.95

  • Betaal veilig met
  • iDeal
  • Bankcontact Mister Cash
  • Visa
  • MasterCard
  • AfterPay
  • PayPal