Advies nodig? Bel: 0162 - 229257 - of app: 06- 55 68 90 11 Maandag t/m zaterdag 08:00 - 17:00
Winkelwagen Aantal artikelen: 0 Totaal: €0.00
Shoppingcart

Nike golfballen

Nike golfballen in diverse modellen

Het merk Nike is de laatste jaren uitgegroeid tot een populair en veel gevraagd merk. Dit is natuurlijk mede te danken aan Tiger Woods, want wie wil er nu niet met dezelfde golfballen spelen als de grootmeester zelf? Nike is een groot merk dat bekend staat vanwege slijtvaste golfballen van een goede kwaliteit met een uitstekende speelbaarheid. Bij Golfballennederland kunt u vrijwel alle door Nike op de markt gebrachte golfballen kopen tegen de beste prijs!

Alle golfballen die wij u aanbieden bieden wij u aan met garantie van de laagste prijs!

18 producten gevonden

De Nike Golfballen zijn op de kaart gezet door grootmeester Tiger Woods. Omdat in deze Nike Lakeballs mix Nike ballen van alle modellen zitten is dit een aanrader voor iedereen!

€24.95

De Nike Distance SFT, een 2 piece golfbal waarvan het Dimple design speciaal ontworpen is voor lange rechte afstanden vanaf de driver. Bovendien geven Nike Distance SFT golfballen veel controle rond de green, met als resultaat een lagere score!

€32.95

Zeer explosieve beginsnelheid, uitzonderlijke afstand! Nike Super Far is speciaal ontworpen om alle wisselende omstandigheden op de golfbaan perfect te doorstaan! Bij inslag schiet de kern snel terug, met als resultaat een super hoge snelheid! Daarnaast profiteert u met deze Nike golfbal van extra lengte bij al uw slagen!

€34.95

De Nike PD Soft, een 2-piece golfbal met een hoge balvlucht voor extra lengte bij lagere swingsnelheden. Met de Nike Power Distance Soft behoudt u een zacht gevoel in al uw slagen van tee tot aan de green. Deze Nike golfbal heeft een zachte elastische kern voor een optimale energieoverdracht van club naar bal. Met als resultaat een hoge balsnelheid en veel extra lengte bij lagere swingsnelheden.

€32.95

De Nike PD Long, een 2-piece golfbal met een langere en stabielere balvlucht vanaf de tee bij een hoge swingsnelheid. Deze Nike golfbal heeft een elastische hogesnelheidskern voor een optimale energieoverdracht van club naar bal. Met de Nike Power Distance Long behaalt u een maximale balsnelheid en tevens een maximale lengte.

€33.95

De Nike PD High, ofwel Power Distance High is ontworpen om met de gemiddelde swingsnelheid meer afstand te genereren. Kenmerken van de Nike PD High zijn een hoge balvlucht en een lange afstand.

€32.95

  • Betaal veilig met
  • iDeal
  • Bankcontact Mister Cash
  • Visa
  • MasterCard
  • AfterPay
  • PayPal