Advies nodig? Bel: 0162 - 229257 - of app: 06- 55 68 90 11 Maandag t/m zaterdag 08:00 - 17:00
Winkelwagen Aantal artikelen: 0 Totaal: €0.00
Shoppingcart

Pinnacle golfballen

Pinnacle golfballen kopen bij Golfballennederland!

De bekende slogan van Pinnacle is 'Distance Yourself'. Pinnacle golfballen en Titleist golfballen komen van een en dezelfde producent. U mag van Pinnacle hetzelfde kwalliteitsniveau als van Titleist verwachten. Het merk Titleist is marktleider op het gebied van golfballen voor tourspelers en wedstrijdspelers. Pinnacle staat bekend vanwege het op de markt brengen van kwalitatief zeer goede golfballen tegen een schappelijke prijs. 

23 producten gevonden

In deze mix kunt u alle door Pinnacle op de markt gebrachte golfballen aantreffen, in deze mix zou u o.a. een van deze modellen aan kunnen treffen: Gold, Gold Distance, FX Long, FX Soft, Precision, Lady, Long Drive, Platinum feel, Exception, Dimension, Platinum Distance etc.

€19.95

De Pinnacle Cross golfballenmix is de meest voordelige balmix die wij in ons assortiment hebben. Cross golfballen zijn uitermate geschikt voor beginnend of recreatieve golfers die geen waarde hechten aan het uiterlijk van een golfbal. Deze Pinnacle golfballen mix bevat lakeballs in de laagste kwaliteit, bevat geen gescheurde lakeballs.

Vaste prijs:

€14.95

De Pinnacle Gold Precision is een tweedelige golfbal met een erg lage balvlucht. De bal heeft een zeer zachte cover. De Putting-lijn van de Gold Precision is zeer goed bedrukt!

€23.95

Pinnacle Gold is niet voor niets de meest gespeelde golfbal van het merk Pinnacle. De Pinnacle Gold is erg geliefd bij golfers vanwege de goede prijs-/ kwaliteit verhouding. Het model is ontworpen voor competitieve golfers die een lange en rechte afstand willen behalen, uiteraard met behoud van kwaliteit. U ervaart een zacht gevoel vanaf al uw slagen, de bal heeft tevens een sublieme nauwkeurigheid.

€21.95

De Pinnacle Gold 2014 is het allernieuwste model van de populaire Pinnacle Gold. Met nog betere eigenschappen als zijn voorganger. Voor een nog langere en rechtere afstand, met behoud van kwaliteit. U ervaart een zacht gevoel vanaf al uw slagen, de bal heeft tevens een sublieme nauwkeurigheid.

€24.95

Pinnacle Gold Geel is de gele versie van het populaire Pinnacle Gold model. Speciaal ontworpen voor competitieve golfers die een lange en rechte afstand willen behalen, uiteraard met behoud van kwaliteit. U ervaart een zacht gevoel vanaf al uw slagen, de bal heeft tevens een sublieme nauwkeurigheid.

€26.95

  • Betaal veilig met
  • iDeal
  • Bankcontact Mister Cash
  • Visa
  • MasterCard
  • AfterPay
  • PayPal