Advies nodig? Bel: 0162 - 229257 - of app: 06- 55 68 90 11 Maandag t/m zaterdag 08:00 - 17:00
Winkelwagen Aantal artikelen: 0 Totaal: €0.00
Shoppingcart

Srixon golfballen in diverse modellen

Srixon golfballen

Srixon een een opkomend merk dat in de aziatische wereld veel gespeelt wordt. De laatste jaren worden de Srixon Golfballen in de USA en Europa dan ook steeds populairder op de Tours. Srixon staat bekend om zijn zeer goede prijs- kwaliteit verhouding en slijtvastheid. De meest gespeelde modellen van Srixon zijn de Srixon AD333 en de Srixon Soft Feel.

Alle golfballen die wij u aanbieden bieden wij u aan met garantie van de laagste prijs!

16 producten gevonden

De Srixon AD333  is een 2-piece golfbal, de allround controle zorgt voor een goed gevoel. De AD333 golfballen zijn geschikt voor golfers van alle niveau's. De nummer 1 golfbal in Engeland.

€19.95

De Srixon AD333  is een 2-piece golfbal, de allround controle zorgt voor een goed gevoel. De AD333 golfballen zijn geschikt voor golfers van alle niveau's. De nummer 1 golfbal in Engeland.

€29.95

De Srixon Distance is geschikt voor golfers van alle niveau's.  Een afstandsbal die zijn naam eer aan doet! Met de Srixon Distance haalt elke golfer een nog hogere balvlucht en een langere afstand. Deze golfballen hebben een zeer goede prijs-/kwaliteit verhouding en zijn daarom een echte aanrader!

€29.95

De Srixon Soft Feel is een aanrader voor spelers met een lage swingsnelheid. De bal geeft een zeer hoge balvlucht, weinig spin en een uiterst zacht balgevoel.

€27.95

De Srixon Soft Feel lady is een zachte golfbal. Wanneer je deze bal met je clubblad raakt zult u een zacht gevoel ervaren. De balvlucht van de Soft Feel Lady is erg hoog.

€24.95

De Srixon Trispeed is een afstandsgolfbal die bestaat uit 3-delen. Hij is te vergelijken met de Titleist NXT Tour als je naar de afstand, controle en eigenschappen kijkt.

€33.95

  • Betaal veilig met
  • iDeal
  • Bankcontact Mister Cash
  • Visa
  • MasterCard
  • AfterPay
  • PayPal