Advies nodig? Bel: 0162 - 229257 - of app: 06- 55 68 90 11 Maandag t/m zaterdag 08:00 - 17:00
Winkelwagen Aantal artikelen: 0 Totaal: €0.00
Shoppingcart

Titleist golfballen beste prijs van Nederland!

Tileist golfballen

Wanneer u kiest voor Titleist golfballen, kiest u voor zekerheid. Titleist is de marktleider op de golfballen markt. Als u Titleist lakeballs koopt weet u dat u duurzame golfballen krijgt van de kwaliteit die u zelf kiest. Titleist is dan ook niet voor niets de meest gespeelde golfbal op de Tours. De meest gespeelde Titleist golfballen zijn de Titleist NXT Tour en de Titleist Pro V1.

Alle golfballen die wij u aanbieden bieden wij u aan met garantie van de laagste prijs!

32 producten gevonden

De vernieuwde Titleist Pro V1 model 2016/2017 is de meest gespeelde golfbal in de markt. Deze golfbal bestaat uit 3- lagen en heeft daardoor unieke kwaliteiten die u ervaart in zowel de afstand en het bal gevoel.

€64.95

De vernieuwde Titleist Pro V1x model 2016/2017 is de meest gespeelde golfbal in de markt. Deze golfbal bestaat uit 3- lagen en heeft daardoor unieke kwaliteiten die u ervaart in zowel de afstand en het bal gevoel.

€64.95

De Titleist DT TruSoft is de opvolger van de Titleist DT Solo. Deze zachte compressie golfbal geeft een zacht gevoel bij alle slagen en een lange rechte balvlucht.

€33.95

De nieuwe Titleist Velocity 2016 moet zorgen voor een zacht gevoel, lange doorrol, hoge balvlucht een een minimale weerstand in de lucht.

€36.95

De Titleist NXT Tour golfbal heeft nieuwe multi-component technology die de beste prestaties moet leveren en een zeer lange afstand moet bieden. Deze golfbal heeft een nieuw gepatenteerd dual core een een zachte dunne cover.

Prijs vanaf:

€44.95

De Titlleist NXT Tour S is ontworpen voor het behalen van de maximale prestaties. Doordat deze golfbal van Titleist een zachte binnenkern heeft ervaart u bij elke slag een zacht gevoel. Wanneer u de bal speelt zowel in het lange als het korte spel heeft u de maximale controle over de golfbal. De NTX Tour S is een goed vergeljkbaar alternatief voor de Pro V1 van Titleist.

€45.95

  • Betaal veilig met
  • iDeal
  • Bankcontact Mister Cash
  • Visa
  • MasterCard
  • AfterPay
  • PayPal