Advies nodig? Bel: 0162 - 229257 - of app: 06- 55 68 90 11 Maandag t/m zaterdag 08:00 - 17:00
Winkelwagen Aantal artikelen: 0 Totaal: €0.00
Shoppingcart

Titleist golfballen beste prijs van Nederland!

Tileist golfballen

Wanneer u kiest voor Titleist golfballen, kiest u voor zekerheid. Titleist is de marktleider op de golfballen markt. Als u Titleist lakeballs koopt weet u dat u duurzame golfballen krijgt van de kwaliteit die u zelf kiest. Titleist is dan ook niet voor niets de meest gespeelde golfbal op de Tours. De meest gespeelde Titleist golfballen zijn de Titleist NXT Tour en de Titleist Pro V1.

Alle golfballen die wij u aanbieden bieden wij u aan met garantie van de laagste prijs!

32 producten gevonden

In deze Titleist Lakeballs mix vind u kwaliteits golfballen van Titleist van alle modellen. Omdat deze Lake balls niet gesorteerd zijn koopt u deze mix extra voordelig!

€19.95

De Titleist Cross golfballenmix is de meest voordelige balmix die wij in ons assortiment hebben. Cross golfballen zijn uitermate geschikt voor beginnend of recreatieve golfers die geen waarde hechten aan het uiterlijk van een golfbal. Deze Titleist golfballen mix bevat lakeballs in de laagste kwaliteit, bevat geen gescheurde lakeballs.

Vaste prijs:

€13.95

De Titleist DT Solo is een nieuw op de markt gebrachte, verbeterde en zeer goed uitgebalanceerde golfbal van Titleist. De DT Solo Lakeballs bewijzen zich keer op keer weer.

€24.95

De Titleist DT Solo 2012 is het vernieuwde/verbeterde model van de DT Solo, deze zeer goed uitgebalanceerde golfbal biedt u meer afstand met zowel drivers als irons. Een Titleist lakeball met een uitzonderlijk bal gevoel (ook in het korte spel) en een verbeterde spin. De DT Solo 2012 is voorzien van een goed zichtbare A.I.M. (Alignment Integrated Marking) markering die u helpt bij het op de juiste bestemming brengen van de bal.

€29.95

De Titleist DT Solo model 2014 is de verbeterde versie van de DT Solo 2012. Doordat deze golfbal door marktleidende fabrikant Titleist nog verder door ontwikkeld is zijn de eigenschappen die de DT Solo had nog beter merkbaar geworden, wat u zult ervaren wanneer u de bal speelt.

€32.95

De Titleist DT Solo model 2012/2014 is de verbeterde versie van de DT Solo. Doordat deze golfbal door marktleidende fabrikant Titleist nog verder door ontwikkeld is zijn de eigenschappen die de DT Solo had nog beter merkbaar geworden, wat u zult ervaren wanneer u de bal speelt.

€12.95

  • Betaal veilig met
  • iDeal
  • Bankcontact Mister Cash
  • Visa
  • MasterCard
  • AfterPay
  • PayPal