Advies nodig? Bel: 0162 - 229257 - of app: 06- 55 68 90 11 Maandag t/m zaterdag 08:00 - 17:00
Winkelwagen Aantal artikelen: 0 Totaal: €0.00
Shoppingcart

Topflite golfballen

Topflite golfballen hebben de eigenschap dat ze erg hard zijn, dus u slaat gemakkelijker een lange afstand mee. De ballen zijn erg slijtvast dus wanneer u kiest voor de Topflite lakeballs zult u zien dat u met deze golfbal nog vele rondjes kunt lopen. U heeft zelf de mogelijkheid om de gewenste kwaliteit te bepalen. U kunt kiezen uit A, AA of AAA.

Alle golfballen die wij u aanbieden, bieden wij u aan met garantie van de laagste prijs!

5 producten gevonden

Gele Topflite golfballen vallen extra goed op! Het gele jaar kan er met deze ballen gespeeld worden. Bevat o.a. Topflite XL Distance geel, deze bal biedt u een uitzonderlijke lengte vanaf de tee.

€27.95

In deze voordelige Topflite golfballenmix kunt u alle door Topflite op de markt gebrachte modellen aantreffen. Topflite golfballen staan bekend vanwege hun lengte en hardheid. De golfballen van Wanneer u meer lengte nodig heeft zijn Topflite golfballen een ideale keuze.

€19.95

De Topflite Cross golfballenmix is de meest voordelige balmix die wij in ons assortiment hebben. Cross golfballen zijn uitermate geschikt voor beginnend of recreatieve golfers die geen waarde hechten aan het uiterlijk van een golfbal. Deze Topflite golfballen mix bevat lakeballs in de laagste kwaliteit, bevat geen gescheurde lakeballs.

Vaste prijs:

€12.95

De Topflite XL Distance biedt u een uitzonderlijke lengte vanaf de tee. De Topflite XL Golfballen zijn een betrouwbare selectie voor afstand, duurzaamheid en waarde sinds 1980.

€27.95

De Topflite Crossmix is de meest goedkope Topflite balmix die wij in ons assortiment hebben. Cross golfballen zijn een echte aanrader voor een beginnend of recreatieve golfer die graag met een Topflite golfbal wilt spelen maar geen waarde hecht aan het uiterlijk van een golfbal. Wanneer u deze golfballenmix koopt kiest u voor lakeballs die duidelijke gebruikerssporen en verkleuringen vertonen, natuurlijk wel tegen de allerlaagste prijs! 

Van 47,80 nu voor:

€42.95

  • Betaal veilig met
  • iDeal
  • Bankcontact Mister Cash
  • Visa
  • MasterCard
  • AfterPay
  • PayPal