Advies nodig? Bel: 0162 - 229257 - of app: 06- 55 68 90 11 Maandag t/m zaterdag 08:00 - 17:00
Winkelwagen Aantal artikelen: 0 Totaal: €0.00
Shoppingcart

Callaway Warbird Plus A (50 stuks)

De Callaway Warbird Plus is de eerste bal buiten de Callaway Hex familie met een dimple patroon zoals de Hex golfballen. Dit speciale patroon moet zorgen voor weinig weerstand en een zacht balgevoel.

Levertijd: Direct leverbaar

€22.95

Callaway Warbird Plus

De Callaway Warbird Plus is de eerste golfbal buiten de Callaway Hex familie met een dimple patroon zoals de Hex golfballen. Dit speciale patroon moet zorgen voor weinig weerstand en een zacht balgevoel.  De Warbird Plus heeft de eigenschap dat hij erg hard is, daarmee ook automatisch slijtvast.  Gezien de lage prijs die wij u bieden een absolute aanrader.

Het merk Callaway behoort tot de wereldwijde top. De golfballen die zij zijn produceren zijn stuk voor stuk van een zeer hoge kwaliteit. Callaway zet al bijna 30 jaar de toon met innovatie en hoogwaardige technologie voor alle golfers, in 1996 is het merk begonnen met het maken van golfballen. Continu wordt er door Callaway geëxperimenteerd met golfballen en onderzoek gedaan naar nieuwe manieren om het spel voor iedereen speelbaarder en plezieriger te maken.

Beschrijving van de kwaliteit:

Onze AAA kwaliteit Callaway golfballen:
- bevatten een uitstekende glanslaag
- hebben een gelijkmatige kleur
- vertonen absoluut geen beschadigingen

Onze AA kwaliteit Callaway golfballen:
- bevatten een prima tot redelijke glanslaag
- kunnen lichte verkleuringen en/of beschadigingen bevatten
- vertonen geen zware verkleuringen en/of beschadigingen

Onze A kwaliteit Callaway golfballen:
- kunnen verkleuringen vertonen
- kunnen redelijk tot matige beschadigingen bevatten
- zijn niet gescheurd

Wat kunt u van A kwaliteit Callaway Warbird Plus golfballen verwachten?
De lakeballs zijn van minder goede kwaliteit. De A Kwaliteit is de perfecte keus als u met Callaway golfballen wilt spelen maar niet zoveel waarde hecht aan het uiterlijk van een golfbal en ook niet teveel wilt betalen! De golfballen vertonen verkleuringen en/of bevatten redelijk tot matige beschadigingen, deze kwaliteit bevat geen gescheurde golfballen.

Neem ook eens een kijke bij onze andere Callaway golfballen!

Bij ons kunt u vrijwel alle door Callaway op de markt gebrachte golfballen kopen, Golfballennederland heeft namelijk het grootste gebruikte golfballen assortiment van Nederland!

Staat het type Callaway golfbal waar u naar opzoek bent niet op onze website? Laat het ons dan weten via contact formulier of stuur een email naar info@golfballennederland.nl, wij gaan er dan voor zorgen dat u de golfballen alsnog bij ons kunt bestellen!

De Callaway golfballen die wij aanbieden zijn o.a.;

Callaway golfballenmix, Callaway WarbirdCallaway HX Hot mix, Callaway Big Bertha mix, Callaway Big Bertha Diablo, Callaway HX Diablo, Callaway HX Diablo Tour, Callaway HEX Black, Callaway HEX Chrome, Callaway HX Pearl, Callaway Solaire, Callaway Solaire Pink, Callaway HX Tour(56), Callaway Tour i / ix, Callaway Tour i(S), Callaway Tour i(z)

  • Betaal veilig met
  • iDeal
  • Bankcontact Mister Cash
  • Visa
  • MasterCard
  • AfterPay
  • PayPal