Advies nodig? Bel: 0162 - 229257 - of app: 06- 55 68 90 11 Maandag t/m zaterdag 08:00 - 17:00
Winkelwagen Aantal artikelen: 0 Totaal: €0.00
Shoppingcart

Nieuwe golfballen

Nieuwe Golfballen tegen de beste prijzen

Nieuwe golfballen van alle A- merken koopt u bij golfballennederland gegarandeerd tegen de laagste prijs. In onze webshop vind u nieuwe golfballen van merken zoals; Titleist, Pinnacle, Callaway, Srixon, TaylorMade, Nike, Bridgestone, Maxfli en Wilson tegen de laagste prijs. In het assortiment vind u verschillende prijsklasse golfballen, en van ieder merk vrijwel elk model.

7 producten gevonden

Het bekende Emoij heeft nu ook golfballen op de markt gebracht. In deze verpakking van 3 vind u de Emoij golfballen.

€6.95

Emoij Golfballen in een mix

Leuk voor op de prijzentafel of als cadeau.
Kleuren: Rood, Wit en Geel

€13.95

De Pinnacle Bling is een dames golfbal die extra lengte moet geven bij alle slagen. 

€19.95

De G4 TOUR-X2 is een bijzondere 3-piece bal. Hij combineert eigenschappen die men normaal niet in één bal van deze prijsklasse vindt. 
De bal voelt zacht aan en geeft veel backspin. Het is een echte afstands golfbal, zelfs met een lage swingsnelheid ervaart u een lange afstand.

Van 29.95 nu voor 19.95!

 

€19.95

Callaway HEX Diablo, een 2 piece golfbal met een goede balans tussen gevoel en spin. De duurzame HEX Diablo is perfect geschikt om meerdere rondes mee te spelen. Dankzij de vooruitstrevende technieken die bij deze ballen zijn toegepast vliegen ook deze ballen van Callaway ongekend ver. 

Nu voor slechts 22.95!

€22.95

De Callaway Hex Solaire is een 2- delige dames golfbal in de kleur Parlemoer wit. De golfbal moet zorgen voor een lange afstand in combinatie met een zacht balgevoel. Door de zachte elastische binnenkern ervaart u zowel met de driver als met de ijzers een zacht gevoel. 

€19.95

  • Betaal veilig met
  • iDeal
  • Bankcontact Mister Cash
  • Visa
  • MasterCard
  • AfterPay
  • PayPal