Advies nodig? Bel: 0162 - 229257 - of app: 06- 55 68 90 11 Maandag t/m zaterdag 08:00 - 17:00
Winkelwagen Aantal artikelen: 0 Totaal: €0.00
Shoppingcart

Over Golfballennederland

Van Hobby tot Beroep

Golfballennnederland.nl is in 2012 opgezet door Nicky Dorfel. Het bedrijf is begonnen als een hobby en uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in de verkoop van golfballen, en het duiken van golfballen op ruim 150 golfbanen verspreid over Nederland, België en Frankrijk. Met ons professionele team duiken we de golfballen uit de waterhazards op de vele golfbanen die we pachten en verwerken deze op ons bedrijf tot een product voor u. Wij hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk dat de klant in onze webshop altijd tevreden is, danwel de Golfbaan waar we duiken.

Bij ons vindt u zeker de voor u geschikte golfbal!

Bent u opzoek naar een betrouwbare leverancier voor lakeballs, nieuwe golfballen of golfaccessoires tegen een scherpe prijs? 
Dan bent u bij Golfballennederland.nl aan het juiste adres! Wij hebben een zeer groot assortiment lakeballs met o.a. merken als Titleist, Callaway, Nike, Pinnacle, Srixon, TaylorMade, Topflite en Wilson Staff. Maar ook voor een gewenste golfballenmix kunt u bij Golfballennederland.nl terecht!

Alle golfballen(lakeballs) die wij op onze website aanbieden worden uit eigen voorraad geleverd, wat uniek is in Nederland! Een voordeel hiervan is dat we als eerste de pas op de markt gebrachte modellen aan kunnen bieden. Dit alles is mogelijk omdat wij nauw samenwerken met 150 golfbanen in zowel Nederland, België en Frankrijk. Alle golfballen worden door onszelf opgedoken op de golfbaan. Op deze banen krijgen we veel leuke reacties van golfers, want ja het blijft toch een raar gezicht duikers op een golfbaan. Inmiddels zijn we vanaf 2012  uitgegroeid tot een van de grootste golfballen aanbieders van Nederland en België. Zodra de golfballen bij ons bedrijf in Raamsdonksveer aangekomen zijn worden deze zorgvuldig gewassen en gesorteerd.

De kwaliteit  van de golfballen is heel erg belangrijk. Wij besteden dan ook veel aandacht aan het sorteren van de lakeballs, want helaas komen ze niet allemaal hagelwit uit de wateren op de golfbaan. De lakeballs worden op onze website in 4 verschillende kwaliteiten aangeboden, namelijk in AAA, AA, A en Cross. Mocht er bij een product geen duidelijke kwaliteit vermelding staan kunt u ervan uitgaan dat de golfballen van een uitstekende kwaliteit zijn. Mocht u een vraag hebben over de kwaliteit of een bepaalt type neem dan gerust contact met ons op. Ook als u niet precies weet welk type bal voor u geschikt is helpen wij u graag!

Golfballen duiken

Golfballen duiken is iets wat het duikteam van Golfballennederland graag doet. Voordat Golfballennederland bedrijfsmatig ging duiken was het een hobby van oprichter Nicky Dorfel. In zijn eentje begonnen met enkele golfbanen in Noord-Brabant, tegenwoordig met een professioneel duikteam dat op ruim 150 Golfbanen en Clubs verspreid over Nederland, België en Frankrijk duikt in de waterhazards.

Tijdens het duiken houden wij ons aan 3 belangrijke regels.

Het belangrijkste, Veiligheid

  • De veiligheid van onze duikers staat voorop. Wij zorgen ervoor dat onze uitrusting veilig, gecontroleerd en betrouwbaar is.

Geen hinder voor spelers in de baan

  • Wij vinden het belangrijk dat de spelers in de golfbaan geen hinder van ons ondervinden. Al onze duikers kennen de regels dan ook goed en slaan zelf ook met regelmaat een balletje.

Flore en Fauna

  • Tijdens het duiken hebben wij alle respect voor alle flora en fauna in onze omgeving. Wij streven en er dan ook naar dat de planten en dieren geen hinder van ons ondervinden. Wij doen er dan ook alles aan de watergangen achter te laten zoals deze waren voordat wij kwamen.

Ons Bedrijf

Alle opgedoken golfballen gaan naar ons bedrijf in Raamsdonksveer. Eenmaal daar gaan ze in tonnen met daarin water en een speciale vloeistof. Zodat de golfballen mooi schoon zijn als ze de wasser ingaan. Tijdens het wassen van de golfballen worden de merken er al uit gehaald, zodat alleen de B-merken overblijven.

Alle merken worden los per model uitgesorteerd, en vervolgens op kwaliteit beoordeeld. De kwaliteit word verdeeld in Cross, A, AA en AAA kwaliteit. Wanneer dit gedaan is worden de golfballen in netten verpakt in op de juiste plek in de magazijn schappen gelegd.

  • Betaal veilig met
  • iDeal
  • Bankcontact Mister Cash
  • Visa
  • MasterCard
  • AfterPay
  • PayPal