Bij ons vindt u zeker de voor u geschikte golfbal!

Bent u opzoek naar een betrouwbare leverancier voor lakeballs, nieuwe golfballen of golfaccessoires tegen een scherpe prijs? 
Dan bent u bij Golfballennederland.nl aan het juiste adres! Wij hebben een zeer groot assortiment lakeballs met o.a. merken als Titleist, Callaway, Nike, Pinnacle, Srixon, TaylorMade, Topflite en Wilson Staff. Maar ook voor een gewenste golfballenmix kunt u bij Golfballennederland.nl terecht!

Alle golfballen (lakeballs) die wij op onze website aanbieden worden uit eigen voorraad geleverd, wat uniek is in Nederland! Een voordeel hiervan is dat we als eerste de pas op de markt gebrachte modellen aan kunnen bieden. Dit alles is mogelijk omdat wij nauw samenwerken met 150 golfbanen in zowel Nederland, België en Frankrijk. Alle golfballen worden door onszelf opgedoken op de golfbaan. Op deze banen krijgen we veel leuke reacties van golfers, want ja het blijft toch een raar gezicht duikers op een golfbaan. Inmiddels zijn we vanaf 2012  uitgegroeid tot een van de grootste golfballen aanbieders van Nederland en België. Zodra de golfballen bij ons bedrijf in Raamsdonksveer aangekomen zijn worden deze zorgvuldig gewassen en gesorteerd.

De kwaliteit  van de golfballen is heel erg belangrijk. Wij besteden dan ook veel aandacht aan het sorteren van de lakeballs, want helaas komen ze niet allemaal hagelwit uit de wateren op de golfbaan. De lakeballs worden op onze website in 4 verschillende kwaliteiten aangeboden, namelijk in AAA, AA, A en Cross. Mocht er bij een product geen duidelijke kwaliteit vermelding staan kunt u ervan uitgaan dat de golfballen van een uitstekende kwaliteit zijn. Mocht u een vraag hebben over de kwaliteit of een bepaalt type neem dan gerust contact met ons op. Ook als u niet precies weet welk type bal voor u geschikt is helpen wij u graag!