Advies nodig? Bel: 0162 - 229257 - of app: 06- 55 68 90 11 Maandag t/m zaterdag 08:00 - 17:00
Winkelwagen Aantal artikelen: 0 Totaal: €0.00
Shoppingcart

Pinnacle Golfballen

Pinnacle golfballen kopen bij Golfballennederland!

De bekende slogan van Pinnacle is 'Distance Yourself'. Pinnacle golfballen en Titleist golfballen komen van een en dezelfde producent. U mag van Pinnacle hetzelfde kwalliteitsniveau als van Titleist verwachten. Het merk Titleist is marktleider op het gebied van golfballen voor tourspelers en wedstrijdspelers. Pinnacle staat bekend met het op de markt brengen van kwalitatief zeer goede golfballen tegen een schappelijke prijs. 

Het merk Pinnacle gaat in samenwerking met Pink Ribbon al een aantal jaren de strijd tegen borstkanker aan. Op Lady golfballen staat daarom ook het roze lint van Pink Ribbon afgebeeld. Wanneer u Pinnacle golfballen van de Pinnacle Ribbon lijn koopt donneert Pinnacle een deel van het bedrag aan Pink Ribbon. Hierdoor kunnen er nieuwe onderzoeken gedaan worden naar de behandeling en genezing van borstkanker.

Direct naar het complete Pinnacle assortiment van Golfballennederland gaan?

Klik dan hier

Neem eens een kijkje in ons complete Pinnacle golfballen assortiment!

Ook voor nieuwe Pinnacle golfballen bent u ook bij Golfballennederland aan het goede adres! Op het moment heeft Pinnacle maar een paar modellen in het assortiment.  In het assortiment van Golfballennederland  vindt u de Pinnacle Gold en Pinnacle Gold Lady.

Vele spelers spelen liever met golfballen van het oude Pinnacle assortiment. Favorieten zijn o.a. Pinnacle Exception, Pinnacle Gold Distance en Pinnacle FX Soft. Gelukkig kunt u alle door Pinnacle op de markt gebrachte golfballen nog in ons assortiment vinden. Golfballennederland heeft namelijk het grootste gebruikte golfballen assortiment van Nederland!

Staat het Pinnacle model waar u naar opzoek bent niet op onze website? 

Laat het ons dan weten via contact formulier of stuur een email naar info@golfballennederland.nl, wij gaan er vervolgens voor zorgen dat u de golfballen alsnog bij ons kunt bestellen!

De Pinnacle golfballen die Golfballennederland aanbiedt:

Pinnacle mix, Pinnacle Gold, Pinnacle Gold Distance(red), Pinnacle FX Soft, Pinnacle Precision, Pinnacle Gold Distance(gold), Pinnacle FX Long, Pinnacle Exception, Pinnacle Platinum Feel, Pinnacle Dimension, Pinnacle Long Drive, Pinnacle Platinum Distance, Pinnacle Lady Mix, Pinnacle Gold Lady, Pinnacle Ribbon Lady, Pinnacle Ribbon Pink, Pinnacle Yello

 

  • Betaal veilig met
  • iDeal
  • Bankcontact Mister Cash
  • Visa
  • MasterCard
  • AfterPay
  • PayPal